TIMISOARA TEL 0256292447
 

UROLOGIE TIMISOARA - UROANDROMED - cel mai modern cabinet tel 0256/292447

 
 

PREZENTARE

Bine ati venit la URO ANDROMEDAtunci cand este vorba despre sanatate, fie ca avem nevoie doar de un sfat sau avem nevoie de un serviciu medical performant, un medic sau o clinica medicala, cu totii ne dorim ceea ce este cel mai bun. Plecand de la aceste ganduri a fost conceputa clinica UROANDROMED TIMISOARA TEL 0256/292447. A fost gandita pentru ceea ce ne-am fi dorit noi sa gasim intr-o institutie medicala de elita, iar drumul pina la noi este simplu.

Cabinetul de Urologie Uro Andromed, situat in zona Piata Traian, pe str. Petre Ispirescu nr. 6, ofera prin Dr. Tigaran Dan, Dr. Stefan Siviu Dan, Dr. Cumpanas Alin si Dr. Muresan Adrian, consultatii de urologie, realizarea de ecografii si tratamente pentru:
*STERILITATE DE CUPLU
* adenoma de prostata
* prostatite
* uretrite
* infectii urinare
* litiaza urinara
* TULBURARU DE DINAMICA SEXUALA (impotenta)

Pentru pacientii cu bilet de trimitere consultatiile sunt gratuite.

Pentru a reduce timpul de asteptare al pacientilor la maxim 15 minute, consultatiile se fac pe baza de programare telefonica.

Din echipa noastra de medici, specialisti si colaboratori fac parte:
Dr. Dan Tigaran,
Dr. Silviu Dan Stefan,
Dr. Alin Cumpanas,
Dr. Adrian Muresan,

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Cabinet Medical UroAndroMed.

O clinica medicala pentru sufletul oamenilor
Ne-am dorit ca aceasta clinica sa fie ALTFEL pentru pacientii nostri. Am reusit, insa vom continua sa vrem mai mult.
Clinica UROANDROMED TIMISOARA  TEL 0256/292447 s-a nascut din convingerea ca viata este cel mai de pret dar pe care il avem si ca oamenii merita toata grija si atentia noastra. Misiunea noastra este sa ducem la indeplinire, in fiecare zi, in fiecare moment al existentei ca medici, un legamant sacru - juramantul lui Hipocrat. Acest angajament a stabilit o legatura indestructibila intre echipa medicala  si pacientii nostri, in misiunea nu neaparat usoara, dar extrem de frumoasa si de aducatoare de satisfactii, de a ne dedica OAMENILOR.

Despre noi


Cu o experienţă de ani în domeniu, UROANDROMED TIMISOARA reprezintă unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale de UROLOGIE,SEXOLOGIE si ANDROLOGIE din România.

Misiunea companiei este aceea de a asigura o evaluare corectă a stării de sănătate a pacienţilor, printr-un diagnostic precis şi rapid,  oferind servicii bazate pe o aparatură ultramodernă, coordonate de un personal medical special pregătit.

Orice pacient  trebuie să fie conştient de importanţa pe care o are calitatea şi profesionalismul în alegerea unui furnizor de servicii medicale clinice şi de laborator.

Pentru că, înainte de toate, E VORBA DE SANATATEA TA !!!
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one