TIMISOARA TEL 0256292447
 

UROLOGIE TIMISOARA - UROANDROMED - cel mai modern cabinet tel 0256/292447

 
 

SERVICII

Specialitati / Servicii medicale
Urologie
Domeniul urologiei şi andrologiei a fost martorul unor schimbări radicale în ultimii ani. Urologia a fost câmpul medicinii care se ocupa în principal cu sistemele şi organele urinare masculine şi feminine. În ultimii ani, andrologia, care se ocupă cu sănătatea reproductivă a bărbaţilor, a beneficiat de o atenţie crescută în lumea ştiinţifică. Prin urmare, urologia/andrologia a devenit câmpul medical care nu se mai ocupă doar cu tratamentul afecţiunilor tractului urinar, dar şi cu problemele organelor reproductive masculine

Cabinetul de Urologie Uro Andromed, situat in zona Piata Traian, pe str. Petre Ispirescu nr. 6, ofera prin Dr. Tigaran Dan, Dr. Stefan Siviu Dan, Dr. Cumpanas Alin si Dr. Muresan Adrian, consultatii de UROLOGIE ;ANDROLOGIE ;SEXOLOGIE realizarea de ecografii si tratamente pentru:

* adenoma de prostata
* prostatite
* uretrite
* infectii urinare
* litiaza urinara
* tulburari de dinamica sexuala (impotenta)

Pentru pacientii cu bilet de trimitere consultatiile sunt gratuite.

Pentru a reduce timpul de asteptare al pacientilor la maxim 15 minute, consultatiile se fac pe baza de programare telefonica.

Urologia este specialitatea chirurgicala care care se ocupa de diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului renourinar masculin si feminin (rinichi, uretere, vezica urinara, uretra) si pe sistemul reproductiv masculin (testicule, epididim, vas deferent, vezicule seminale, prostata si penis).

Abordarea medicala a unor afectiuni urologice (ca de exemplu, infectii urinare) este combinata cu corectia chirugicala a anomaliilor congenitale sau a unor cancere in sfera genito-urinara. Investigarea incontinentei urinare, disfunctiilor sexuale, infertilitatii masculine, urologia pediatrica sunt apanajul specialistului urolog.

Urologia este strans legata de alte domenii medicale : andrologie, nefrologie, ginecologie si oncologie.

Consultaţii, explorări şi tratamente urologice si sexologice:

* infecţii urinare
* calculi
* adenom de prostată
* prostatite
* uretrite, etc.


Consultaţii şi tratamente pentru disfuncţii sexuale folosind tablete, injecţii sau vacuumterapie.

Consulţatii şi tratamente pentru infertilitate masculină şi insatisfacţie sexuală.

Ecografie de organ, abdominală şi generală.

Intervenţii de sterilizare masculină.

Intervenţii de mică chirurgie urologică.

Cistoscopie la adulţi si copii
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one